Най-възрастния човек в света скачал с бънджи

97-годишният Mohr Keet става най-старият човек, който е скачал с бънджи в Южна Африка. Г-н Кийт каза, че е направил скока „за тръпката и всъщност, за да се отърве от страха“, добавяйки: „Вярвам, че трябва да правиш всякакви неща, за да живееш живот, така да се каже. „Трябва да се изправите пред предизвикателство, за да можете да го преодолеете за себе си – не за изложба, а за себе си“. Възрастният мъж не се уплаши от годините си направи истински подвиг.

Филм за най-възрастния човек скачал с бънджи

След като ветеранът от Втората световна война се върна на Terra Firma, фелдшерите го прегледаха и се произнесоха, че кръвното му налягане е „абсолютно съвършено“ – не е лошо, като се има предвид, че мостът Bloukrans, близо до Nature Valley в западния нос на Южна Африка, е един най-високите бънджи мостове в света. Разбира се, Mohr Keet влезе в книгата на Гинес, с уникалното си постижения, което няма равно по рода си в далечната 2010 година.

Не препоръчваме да се опитвате да повторите неготово постижение, тъй като Кийт е трениран войн и може да приеме подобен род предизвикателства. Ние уважаваме това, което е направил и заслужено му отделяме внимание в тези статия, която вярваме, че е била интересна за читателите ни. Да се надяваме, че ще се роди този, който да подобри рекорда.  

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *