Кои сме ние?

Ние сме Bg-content блог за българско съдържание, което ще се хареса на гражданите на Република България, както и на нашите сънародници зад граница. Направихме този блог, за да дадем най-добрите съвети на хората, за да ги развеселим и в крайна сметка, да им помогнем да бъдат щастливи.

Защо да останете на нашите страници?

Ние искаме да Ви представим България, такава каквато е в действителност. Тук при нас пишат професионални автори, които се стараят да Ви поднесат най-доброто и полезно съдържание. Всеки ден, всяка седмица и всеки месец, прибавяме нова информация за света на бизнеса, технологиите, спорта, обзавеждането, строителството и много други отрасли на БГ икономиката.

Освен сериозните теми можете да откриете и някои забавни неща, сред които вицове, интересни реклами, критики и какво ли още не. Ако останете на страниците ни няма да съжалявате. Ние ще направим всичко по силите си, за да се забавлявате, и то без прекъсване. Редом до забавленията обаче има и теми, които ще помогнат на хора от различни възрастови групи и полове.

Откъде взимаме съдържанието?

В повечето случаи става дума за авторски статии написани от Димитър Йорданов (притежателят на блога). Някои снимки и публикации, са преведени от чуждестранни сайтове и блогове. В сайта има и продуктово позициониране, така че имайте предвид, че могат да се открият публикации с линкове към фирми или услуги на физически лица. Част от материалите са подходящи за хора над 18 г.

Продължаваме напред с веруюто, че можем да сме Ви полезни. Надяваме се, че ще харесате нашия сайт и ще се завърнете на страниците ни, за да откриете нови и още по-любопитни истории, разкази, статии, анализи, любопитни факти и други.