72 годишен дядо се напуши с JOINT във Флорида

72-годишният Роджър П. Брадли е открил кутията със странни навити цигари в шкафа на внука си Денис в дома на родителите му във Флорида. Дядото е пушач от 15 годишен, но точно в този момент е бил свършил запасите си от тютюн. По показания на Брадли пред полицейските власти, мъжът е изпушил 2 от навитите цигарки на внука си и е изпитал странно чувство на удоволствие.

Роджър споделя, че вкусът на цигарите е бил нетрадиционен, като добавя, че до този момент никога не е пушил трева и е против наркотиците, пък било то и в леката им форма. След като старецът употребява ганджата започва да се смее истерично, но само 30 минути по-късно стартират позиви за повръщане и гадене, което го принуждава да се обади на спешния телефон.

„Имаше нещо нередно“, споменава Брадли, когато е разпитан от полицията. Той добавя още „Вкусът на цигарите беше странен, миришеше на син домат“, той разказва, че изведнъж е започнал да танцува в такт с музиката звучаща от радиото в апартамента на внука си. За съжаление обаче е започнало силно гадене и болки в стомаха, които са принудили възрастния мъж да се обади на бърза помощ. Лекарите направили промивка и мъжът се оправил бързо.

Непосредствено след случката властите прибрали наркотика от дома на младия 17-годишен Денис и се свързали с родителите му. Те пък от своя страна заявяват, че за пръв път разбират за ганджата и факта, че синът им е наркоман. С леко намигване дядо Роджър казва: не е чак толкова лошо, но старата ми физкултура не издържа. Все пак внукът ми трябва да си понесе наказанието.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *