дете среща мечка

12 годишно италианче на име Алесандро се превърна в истински герой, след като се срещна очи в очи с огромна кафява мечка в гористата местност на Спорминоре, Трентино, Италия. Момчето е било на разходка в гората, когато се е сблъскало с дивия звяр. Детето е било заедно с майка си и нейният приятел, който е направил пълен запис на срещата с големия мечок.

Вижте колко е спокойно детето при срещата с мечката!

Прави впечатление, че малкият юнак запазва страхотно хладнокръвие, след като вижда огромната мечка, която върви по петите му. Първоначално мечката се е намира само на 2 метра от младия герой, но се е отдалечило, след като хората с него са го повикали. Интимният приятел на майка му също е бил спокоен и успял да запише случващото се със смартфона си.

Клипът е качен в Youtube и се е радвал на милиони гледания от потребителите. Самият Алесандро споменава, че един месец, преди да отиде на излет е чел статия в интернет пространството, озаглавена „Как да се държим, ако срещнем мечка в гората“. И ето, че съдбата се е намесила и малкият мъж наистина се е засякъл със звяр, като слава богу всичко се е разминало без инциденти. В наши дни момчето разказва с гордост историята на приятелите си.