bunji

97-годишният Mohr Keet става най-старият човек, който е скачал с бънджи в Южна Африка. Г-н Кийт каза, че е направил скока „за тръпката и всъщност, за да се отърве от страха“, добавяйки: „Вярвам, че трябва да правиш всякакви неща, за да живееш живот, така да се каже. „Трябва да се изправите пред предизвикателство, за да можете да го преодолеете за себе си – не за изложба, а за себе си“. Възрастният мъж не се уплаши от годините си направи истински подвиг.

Филм за най-възрастния човек скачал с бънджи

След като ветеранът от Втората световна война се върна на Terra Firma, фелдшерите го прегледаха и се произнесоха, че кръвното му налягане е „абсолютно съвършено“ – не е лошо, като се има предвид, че мостът Bloukrans, близо до Nature Valley в западния нос на Южна Африка, е един най-високите бънджи мостове в света. Разбира се, Mohr Keet влезе в книгата на Гинес, с уникалното си постижения, което няма равно по рода си в далечната 2010 година.

Не препоръчваме да се опитвате да повторите неготово постижение, тъй като Кийт е трениран войн и може да приеме подобен род предизвикателства. Ние уважаваме това, което е направил и заслужено му отделяме внимание в тези статия, която вярваме, че е била интересна за читателите ни. Да се надяваме, че ще се роди този, който да подобри рекорда.