забавни снимки на деца

Малките палавници обичат да флиртуват с фотоапарата и това не е тайна за никой. Най-сполучливите снимки излизат, когато вашето дето прави интересни физиономии или просто припка около вас. Предлагаме на вашето внимание 5 интересни фотоси на дечица, които със сигурност имат потенциал да станат истински звезди, които да се подвизават на екрана.

Тази малка госпожица от малка обича гиздавите тоалети. По всяка вероятност след няколко години ще предпочита Prada, D&G, Armani и други маркови парцалки, но на този етап се радва на шареното и по всяка вероятност ще изглежда перфектно в цирка. Вижте това сладко малко личице, което е толкова щастливо от одеждата си, че сияе с цялата си прелест и привлекателност.

На тази мъничка сладка азиатка, толкова и се спи, че косичката ѝ щръкнала нагоре. Знае ли човек, може пък да иска да изпее нещо интересно, с което тотално да шашне фотографа, който в момента припада от смях виждайки тази чаровна физиономия на малкото си съкровище. При всички положения можем да похвалим този запечатан момент, който ни носи толкова радост.

Луди жици… това е в ума и фантазията на това момиченце, което от малка е захванало китарата и знае, че Rock & Roll музиката рулира. Как да не запомниш тази атрактивна млада дама, която след няколко години ще се подвизава на голямата сцена и ще троши китара от китара. Само дано трошенето да е импровизирано, а не в главата на някой момък, който иска да я спечели.

Този малък сладур се е качил на главата на баща си. Той му застиска очите, за да не се заглежда по чужди мами. От дете се учи да се катери по главата на родителите си, а не ни се мисли какво ще стане като порасне. Шегата на страна 🙂 момченцето е наистина готино и се забавлява, докато се вози на конче провокирайки сетивата на баща си и неговите възможности за ориентация.

Тези двама млади господа са започнали партито, без знанието на мама и тате. Ние не знаем какво им се върти в малките главички, но разсъждавайки по физиономиите им, нищо чудно да са открили виното в избата. По-важното е да са живи и здрави и да се насладят на мига. Силно се надяваме, че няма да последва пердах, ако са злоупотребили с купонясването.