Малцина са наяснос преимуществата на фирмите за компютърна поддръжка. Аз съм един от тях, тъйкато работата ми зависи изцяло от компютри и мрежи. Бизнесът, който ръководяизисква изправна работа на информационните технологии, така че бях длъжен да сеобърна към ит аутсорсинг компания, която да ми помогне със софтуера, хардуера,мрежите и сървърите.

Нямаше друг начин да успея. Единственият избор бе компютърна поддръжка на топ ниво, с чиято помощ да управлявам търговията си. Ако не бях избрал екип от ит специалисти, то със сигурност щях да си “блъскам главата“ с непрестанните посещения на сервизи и майстори, които така или иначе не ми предлагат най-доброто обслужване. Ето защо направих проверка и избрах фирма.

В началото се притеснявах за цената и качеството на услугите. За щастие тези притеснения бяха туширани, след като срещнах професионалистите от Evrista, които ми дадоха най-добрите решения срещу достъпна сума пари. С тяхна помощ вече не се тревожа за хакерски атаки, вируси, повреда в системите, софтуерни бъгове и тем подобни. Всичко вече върви по мед и масло.

И, ако до сега съм имал неприятни изживявания с информационните технологии, то днес нещата се промениха коренно. Тази инвестиция ми посочи път, който е от голямо значение. Информирах и мои приятели за сполуката си, а сега пиша статия в интернет, с която да запозная все повече представителите на малкия и среден бизнес в България, с възможностите на ит поддръжката.

Имаше смисъл да поръчам компютърна поддръжка от ит аутсорсинг компания. Ако правите сериозен бизнес, не се колебайте да последвате примера ми, защото той е подходящ за вас. Знаейки, че зад гърба ви работят ит спецове, няма да се притеснявате за техниката в офиса ви.

В обобщение

Да, няма нищо безплатно на този свят, но ако се сетите за големите си харчове, които сте правили за компютърни сервизи, само и само да преинсталирате операционна система или да смените вентилатор, то ще бъде много по-добре, ако имате човек, който да върши тези неща незабавно. Сега ви оставям да вземете решение, и съм сигурен, че то ще бъде правилно за вашето бъдеще.