bqlamasa

На пръв поглед изборът на холна маса не е нещо сложно и невъзможно. Въпреки всичко масата за най-важното помещение в дома ви, трябва да бъде функционална и да предложи удобства на ползвателите. Пазарът за мебели е много голям, тъй че можете да попаднете на стотици, та даже хиляди модели, които ще задоволят и най-взискателните потребители.

Но, за да не бъдем голословни Ви предлагаме пет свежи идеи за избор на холна маса, с чиято помощ ще придадете по-атрактивна визия на хола, и ще се насладите на пълни удобства. Предлагаме ви няколко дизайнерски холни маси за по-добрия интериор в жилището ви:

1 – Компактна стъклена масичка

stuklenamasa

За да получите пространство в хола, и да се насладите на красив интериор, може да изберете компактна стъклена масичка, която да поставите във всекидневната. От дизайнерска гледна точка това е много добро решение, тъй като стъклото се комбинира с всякакви видове цветове и стои естествено. Малката стъклена маса, не е добро решение, ако искате да поставите много и различни предмети, чаши, чинии и друга посуда. Тя обаче е перфектното решение, което ще ви осигури комфорт, когато пиете сутишното си кафе и четете актуалните вестници за деня.

2 – Кръгла дървена масичка

холна маса кръгла

Ако търсите повече издръжливост, то дървото ще ви я осигури. Една кръгла масичка поставена на точното място в хола със сигурност ще допринесе за по-добрия интериор. Тук можете да развихрите фантазията си и да избирате между по-светли или по-тъмни дървени материали. Тук също не пишем за маса, на която може да се храните или да поставяте много вещи, но от гледна точка на дизайна нещата ще бъдат наред. Естетиката е важна част от всекидневната ви.

3 – Метална маса за хол

Масите за хол с метална конструкция също са много добро решение, ако искате да следвате последните тенденции при интериорния дизайн. Смелият дизайнерски ефект от комбинацията между метал и стъкло може да отвори помещението, и да го направи по приветливо. Още повече, че този тип маси издържат десетки години, без да променят външния си вид.

4 – Ниска и широка квадратна маса

избор на холна маса

Ниските холни маси са голям хит в наши дни. В комбинация с правилните мебели за сядане, те могат да се превърнат във ваш верен помощник. Заради по-голямата им широчина можете да закусвате, и да пиете чай или кафе. Освен това от дизайнерска гледна точка ниските квадратни маси са наистина много добри и стоят превъзходно в хола и всекидневната на вашия дом.

5- Бяла холна маса

холна маса

Бялата холна маса е истинска класика в жанра. Ако заложите на компактни размери, то със сигурност ще постигнете желаната визия. Тук не говорим за маса, на която можете да обядвате или вечеряте, а за такава, която да се смеси с разцветките на помещението ви. Белият цвят за холни масички винаги ще бъде актуален, така че можете да ги използвате при обзавеждането.

В заключение

Предложихме ви 5 идеи за холни масички, с чиято помощ да отворите всекидневната постигайки желания интериорен ефект. Естествено, можете да се ориентирате и към по-нестандартни решения за холни маси с няколко секции, колелца и други, но пък ако си падате по семплите неща, то нашите идеи със сигурност ще бъдат добро решение за потребителите.