бенки

Според учени бенките на вашето лице говорят много са характера и бъдещето на човека. Ето и какво означават те според местоположението им и какво може да очаквате от тях. Ако имате бенка в средата на челото ви, то това говори за вашия непримирим нрав и дори проява на жестокост в определени случаи. Пазете се от злополуки и нещастие, когато достигнете средна възраст.

Други важни неща за банките по лицето

бенки

В случай, че бенката се намира на лявото слепоочие вие сте упорит човек, който трябва да се стреми към спокойствие. При положение, че вашата бенка е на дясното слепоочие, то това значи, че сте трудолюбиви, но трябва да се пазите от болести през втората част на живота ви.

Хората с бенки около веждите имат щастлив брак и са много упорити. За тях се препоръчва да се пазят от хранителни отравяния и гръмотевици. Ако кожното натрупване е в края на окото ви, то вие сте симпатични и открити с другите. Нуждаете се от грижи и истинска любов.

Всички знаем, че бенка на дясната ви буза носи успехи. Бенката в ляво значи сериозност, прилежност и амбициозност. На двете бузи пък символизира, че ще имате късмет във всяка работа, с която се захванете.

Хората с бенки на носа са предани приятели, а на една от ноздрите значи си падате малко любовчия. На брадичката пък говори за художествена талант и здраво мислене. Винаги извличате максимума от живот и това ви прави по-мъдър човек.

Пазете се от огън ако вашата бенка дясната долна част на лицето. Ако в ляво внимавайте със здравословното си състояние и не бъдете толкова критични към себе си. 

Разположението на бенките казва достатъчно за хората, така че може да познаете кой какъв е само по едно малко образование на кожата му. Надяваме се тази любопитна статия да е била полезна за вас и ви благодарим за вниманието.