канела и мед

Натрупаните килограми са бич за всеки, който държи на фигурата си. Ние се сещаме за тях, когато дойде лятото и искаме да покажем по-добро тяло на по морските плажове. За съжаление обаче установяваме, че дрехите ни са тесни и в същото време сме се сдобили с коремче, което въобще не отива на характера и изискванията ни за елегантна визия.

При подобен развой на събитията заложете на канела и мед, тъй като те ще върнат добрата ви форма. Преди закуската и вечерята е желателно да приемате орално, канелата с меда, за да възвърнете самочувствието ви, което навярно липсва заради повишените килограми. Спазвайки този хранителен режим ще успеете да регулирате килограмите, и то качествено.

Комбинацията между канела и мед топи мазнините по естествен път. Това ви позволява да се сбогувате с хапчетата и медикаментите, които взимате за отслабване. В повечето случаи хората гледат да свалят теглото натурално, а едва ли има по-добър вариант от този тип диета.

Рецепта

За да постигнете бързи и дълготрайни резултати просто смесете 1/2 лъжички канела с една чаена чаша вода и една чаена лъжичка мед. От голямо значение е пропорциите да бъдат спазени, защото иначе няма да получите желания ефект, за който писахме в горните редове.

Сложете водата да заври, след което добавете канелата и изчакайте половин час. Уверете се, че течността е студена и добавете меда към нея. Половината от смеската се пие преди лягане, а другата половина на сутринта. Това ще доведе до силно пречистване на организма и стопяване на натрупаната телесна маса. За повече информация може да се обърнете към диетолог.