Рожден ден смешни пожелания

Много често хората търсят смешно пожелания за рожден ден, тъй като сухите клишета, са изтъркани и вече не вършат работа. Вашето забавно и весело пожелание към рожденика, може да бъде изречено с думи, а може да бъде написано и на картичка. Как да поднесете пожеланието избирате Вие, а по-долу ще Ви предложим няколко интересни предложния.

Рожден ден смешни пожелания

Избери си смешно пожелание за рожден ден

„Мислех да ти купя нещо скъпо и неповторимо, но се сетих, че имаш мен“. – Пожеланието може да бъде отправено, както от мъже към жени, така и от жени към мъже.

„Желаят ти толкова много здраве, че да се чудиш, как да отсъстваш от даскало“. – Това пожелание е много подходящо за ученици – момчета и момичета.

„Пожелавам ти следващата година проблемите ти да бъдат значително по-малко, колкото е броя на зъбите на старата ти баба“. Пожеланието е подходящо за всички полове.

„Нека цялото щастие на тази земя, да се стовари на твоята глава“. Отправете тази честитка към вашите познати мъже, жени, момчета и момичета на всякаква възраст.

„Желая ти щастие и късмет, като няма да се учудя, ако таз година станеш кмет“ – Препоръчва се за вашите близки и приятели с апетити за политическа изява в бъдещ план.

„Иска ми се аз да съм първият, който ти честити рождения ден, но и да не съм, да знаеш, че първи си го помислих“. Искрено пожелание подходящо за всеки пол.

„Годинките минават, така че ти пожелавам да се усмихваш, докато все още са ти останали зъби в устата“. Предложение за пожелания за рожденици на средна възраст.

В обобщение

Това са само няколко весели пожелания за рожден ден, които използваме, за да поздравим приятели, близки и роднини. Да се надяваме, че сме били полезни, когато се чудите, какви думи да отправите към любимите си хора или какво да напишете във вашата ръчно изработена картичка, която изглежда толкова празна и самотна, преди да развихрите въображението си.