Луксозни имоти в София

И луксът има цена? Ако вие сте от онази класа, която може да си го позволи, нека не губим време, а заедно да надникнем зад кулисите на агенции по недвижими имоти Unique Estates.

Кое определя цената на луксозни имоти София?

„Луксът е качеството на построяването, местоположението на дома, величината на имота – но също така е много лично“!

1. Луксозни удобства

От киносалоните до аркадни стаи, душове за обеззаразяване, тези домове включват най-изящните удобства“. Луксозните имоти представят най-възмутителните домашни удобства, които някога сме виждали.

2. Поверителност

Много купувачи от висок клас, особено известни личности, които търсят начин да се прикрият от папараци и фенове, търсят за свои домове убежища далеч от целия шум. По този начин неприкосновеността на личния живот е премия и може да се осигури с големи дворове, високи стени и естествени зелени огради, както и затворени порти. Всичко това брани от любопитни погледи и очарова от гледна точка естетиката.

3. Произход

„За някои, луксът е неприкосновеността на личния живот с изумителен градски изглед, а за другите къща, в която да живее на брега на океана със собствен плаж“!

Това ще ви изненада. Луксозните купувачи на жилища не са непременно търсещи луксозни имения, но смятат, че е крайно предимство за жилището им да има някаква история. Независимо дали домът е построен от изтъкнат архитект или е разположен на забележително място, стойността се увеличава, ако не е просто друг дом.

Определението за „луксозен дом / луксозни имоти в София“ е в очите на наблюдателя.

Някои определят за „лукс“ всички високотехнологични джаджи, а други тълкуват лукса като архитектурно значим модерен дом в средата на века“.

Днес под „Луксозни“ можем да наречем много неща. Предлагаме, за да не се изгубите в малки обяви да разгледате: www.ues.bg.

Да се съсредоточите върху функциите, които искате във вашия дом, за да намерите нещо, което ще ви хареса в луксозни имоти София!