Има много смешни снимки на хора, както и яки снимки на животни, които предизвикват у нас положително настроение и усмивка. В напрегнатото и често сиво ежедневие имаме нужда от стимули, за да се смеем от сърце. В този ред на мисли, предлагаме да видите няколко весели фотоси, за да се забавлявате, и да се чувствате по-добре. А сега нека преминем напред, тъй като е време за шоу.

Това сладко коте явно е решило да започне с коледните празници. Атрактивната шапка на джудже е само аксесоар, но сладките очички на котето и щръкналите му ушички представляват мила картинка, която може да сгрее и най-студеното сърце. Нека пожелаем на четириногия домашен любимец весели празници и да е все така чаровен, красив и предизвикателен, както за неговите стопани, така и за нас външните зрители.

Помните ли Мата Космата? Тази маймуна наподобява на нея. Тя спи блажено, докато Вие падате от смях виждайки сладката и муцуна. И, може би заетата позиция от това човекоподобно крие голям чар, предвид сладостта, с която отпочива от всички несгоди на живота. Лично ние я харесваме и посрещаме симпатичната й физиономия с охота и ведро настроение. Само си помислете, че и ние рано сутрин в леглото приличаме на това същество.

Този приятел май е много мързелив. По всяка вероятност бръчките му се дължат на мързела… шегата на страна. Симпатягата просто е решил да излегне и да ни очарова с уникалните си очички, които сякаш искат да ни кажат, че е дошло време за вечеря. Спокойно приятелю! Храната идва към теб, тъй като те обичаме и желаем дълго време да ни веселиш със страхотната ти физиономия и красивата си фигура.

Тази камила си е вирнала носа… тя изразява самочувствие, финес и грация. Това е същество, което заслужава нашето уважение предвид тежката физическа работа, която извършва. Симпатична и незабравима тя ще Ви помогне винаги и по всяко време. Ние трябва да се погрижим главата й да бъде вдигната нагоре и да се чувствате уютно, когато е в нашата компания. Едно страхотно същество, което подлежи на положителните коментари.

Този щраус изглежда като оперен певец. Вижте колко е изтънчен, колко е прецизен и интелигентен. Сякаш иска да сподели нещо с вас. Иска да Ви каже или изпее нещо. Леко щръкналата му прическа говори за творчески подход към живота. Една птица, която със сигурност не глупава и иска да стигне до вас чрез своя поглед на професор и физиономия, която издава мироглед и любезност.