смешни лица

Хората сме разни и разнообразни. Повечето от нас имат двойници в живота. Ние обаче ще Ви покажем 5 смешни лица, които нямат аналог и са неповторими. В лицата на тези хора има огромна доза чар, забавни са и могат да ни разсмеят винаги, когато ги видим. Разбира се, смехът означава здраве, така че насладете се на тези запомнящи се физиономии, за да се усмихнете и в крайна сметка да забравите за сивото ежедневие и постоянните ангажименти.

Той решава, дали ще е весел, или пък ще бъде тъжен, но в крайна сметка е забавен, красив и толкова атрактивен. Един мъж, който не се страхува да застане срещу фотоапарата, за да покаже колко е симпатичен. Ние го оценяваме високо, като предполагаме, че ще се съгласите с мнението ни, че лицето му е готино, излъчва висока доза хумор и е толкова привлекателно за нежния пол.

Това не е ли зубрачът, с който учехте преди години. Може да е той, а може и да не е той. Годинките са му се отразили, но все още е запазил големите цайси и онзи толкова привлекателен бял пуловер, за който разправяше, че бил плетен от добрата му баба Гицка. Лицето му все още напомня за динамиката, с която решаваше задачите по математика, а сега пък е блестящ инженер, на който няма какво да се опре.

Мустаците означават мъжество. Има много велики хора с мустаци, сред които са Фреди Меркюри, Чарлс Броснън, Рон Джереми, Салвадор Дали, та даже и нашия Кеворк Кеворкян. Този екземпляр на снимката обаче кърти мивки, не само с уникалния си мустак, но и любимата си пура и кръглите си лупи, с чиято помощ нищо не му убягва. Той заслужено получава мястото в нашите топ 5 смешни лица.

Русо и омазано с шоколад бебешорче, което се пули на камерата и въобще не му пука, че фейсчето му кафяво. Време е мама и тати да вземат някакви мерки, тъй като ма опасност след броени минути и хубавата му косичка да покафенее. Въпреки всичко не можем да не подчертаем чара на скандинавското дете, което така упорито гледа в обектива и може би иска точно ние да го публикуваме в нашата статия със смешни лица.

От мислене и напрежение, човек може да стане разноглед, да вдигне захарта и кръвното и да му писне. Тази дама явно не е успяла да намери разрешение на проблема си, но пък Вие не позволявайте лицата Ви да добият подобно визия и не забравяйте да влезете в нашия сайт, където ще намерите още много забавни материали и да се смеете от непринудено и от сърце.