здраве

Ако се чудите какво представлява женския оргазъм или как се стимулира имунната система на човека, то следващите седем факта ще бъдат полезни за вас. Разбира се, всички те са написани от специалисти, които познават човешката анатомия и знаят много за живота и здравето. И така, нека не губим повече време, а да ви поднесем важна и полезна информация.

здраве

Факт 1 – оргазмът при жените освобождава хормона на щастието, още познат като ендорфин. Последният е силно болкоуспокояващо средство, което влияе позитивно на човешкия организъм. Именно за това болките в главата са глупаво оправдание, за да не правите секс.

Факт 2 – съществуват хора, които пият урина от бременни жени. По този начин се подобрява и стимулира имунната система, което е добре за общото ви здравословно състояние. Естествено, ако сте гнусливи, то не ви препоръчваме да пристъпвате към подобен тип действие.

Факт 3 – при пушачите има вероятност да умрат поне шест години по-рано, отколкото хората, които не употребяват цигари. Тютюнопушенето причинява рак на белите дробове, високо кръвно и редица други заболявания.

Факт 4 – в случай, че вдигнете повече от 42 градуса температура, то може да получите увреждане на мозъка. Поради тази причина е нужно да правите редовни консултации с лекар, когато заболеете от настинка или грип.

Факт 5 – жените, които хъркат могат да получат сърдечни заболявания. Ето защо хъркането е проблем, който трябва да се лекува от съответните специалисти.

Факт 6 – обръщали ли сте внимание, че когато кихате очите са ви затворени. Според експертите е невъзможно да кихнете с отворени очи.

Факт 7 – осемте храни предизвикващи алергия са: яйца, мляко, жито, соя, фъстъци, дървесни ядки, миди и риба. Алергичните реакции се проявяват при много хора и се лекуват в клинични условия.

Това са нашите 7 факта за човешкото здраве и живот. Ние няма да спрем да ви информираме за всичко най-интересно свързано с тази тема, тъй че не пропускайте да ни посетите отново.