BDSM

Кожени дрехи, белезници, камшици и дисциплина. Това е BDSM (Bondage, Dominance, Sadomasochism) в секса. На пръв поглед всичко това изглежда извратено и е свързано със содомията. Ако обаче погледнем зад завесите на BDSM ще видим, че много хора изпитват удоволствие от този тип сексуални игри с връзване, пошляпване и надмощие. Много мъже и жени свързват нежната болка по време на секс със своите лични неща, дълбоко в душите им.

Защо жените харесват белезници в леглото?

Немското издание „Билд“ публикува статия, в която се споменава, че над 92% от жените обичат да ги връзват и да им слагат белезници, докато правят секс. Направено е проучване на мнения от 1300 жени, като всеки девет от десет са споделили, че са били връзвани с белезници и това им допада. Сексуалните фантазии на дамите са свързани с подчинение, укротяване и пълно покоряване. Те се отдават безрезервно на мъже, който да ги контролира и да прави с тях, каквото намислил. Връзването е част от BDSM дисциплините и се прави под строг контрол.

Кожените облекла по време на секс

Кожени поли, кожени прашки и кожени ботуши. По този начин изглежда строгата господарка, която покорява мъжкото сърце. Тя изглежда респектиращо, а силният пол е просто плячка в ръцете й. Голото мъжко тяло е длъжно да се подчини над властната женска фигура, а тя от своя страна ще го накара да се моли, да скимти за ласки и да почувства кой командва. Кожените женски облекла комбинирани с камшик са един от най-големите фетиши на днешните мъже.

Какви са правилата на играта?

Противно на много мнения, в BDSM също има правила. Мъжът и жената си разделят роли и отговорности. В случай, че силният пол желае да бъде укротен, то тогава дамата се превръща в лоша господарка, като тя е тази, която ще причинява леката и красива болка. Мъжът просто трябва да изпълнява командите, защото ако не го направи, ще последва наказание. Обратното е, когато нежния пол иска да бъде покорен. Тя ще търпи пошляпания, ще бъде връзвана, командвана и дори унижавана. Това обаче я възбужда и тя иска да взима още с пълни шепи.