дигитален часовник

На пазара има много дамски часовници, повечето от които са като произведения на изкуството. Дамите харесват всички модни аксесоари, а дамските часовници са именно такива.
Ако искате да подарите на своята половинка подарък, който да е стилен и елегантен, не се чудете повече, а и купете часовник – такъв подарък със сигурност би и се харесал.

Както при мъжките часовници, при дамските също има два основни вида – аналоголи и дигитални, като и двата вида могат да бъдат механични или кварцови.
Кварцовите са сравнително евтини, красиви и стилни, здрави са и не се нуждаят от специална поддръжка. Те са много актуални в момента, защото са достъпни за всеки и се предлагат във най-разнообразни форми и модели.

Вижте какви страхотни модели се предлагат в онлайн магазините и изберете своя дигитален часовник.

Механичните часовници, разбираемо са доста по-скъпи от кварцовите, те трябва да се поддържат повече, но пък са по-здрави и могат да ви вършат работа цял живот, както и да останат за вашите деца. От вас зависи дали ще вземете кварцов или механичен часовник, но това не е от най-голямо значение.

Дамите се интересуват повече от дизайна, отколкото от механизма, дори няма и да разберат какво сте им подарили най-вероятно.
За това обърнете повече внимание на формата, която ще и подхожда повече. Ако дамата е от класически тип, то тогава за нея е подходящ кръгъл часовник, защото те се водят за класика в жанра.

Ако дамата е по-освободена и самоуверена, тогава за нея би бил подходящ правоъгълен или квадратен часовник. Също така е много важно дали ще изберете часовник с каишка или такъв, който е вплетен в гривна. Всичко зависи от стила на дамата и от това, как се облича.
Ако искате да подарите нещо наистина оригинално и по-скъпо, можете да вземете часовник със скъпоценни или полускъпоценни камъни. Един такъв подарък би зарадвал всяка жена.