как да подредите гаража бързо

Гаражът е мястото, където съхраняваме всякакви вещи, но поради липса на организация, той може да се превърне в истинско джунгла. И все пак, не се притеснявайте прекалено, защото с тези съвети, може да подредите гаража си за половин ден.

1. Изхвърлете ненужните вещи

Най-лесният начин да подредите гаража си е да изхвърлите ненужните вещи. Вземете всичко, което не използвате повече или което е в неприлично състояние и го изхвърлите. Това ще ви помогне да освободите пространство и да се фокусирате само върху нещото, което е важно за вас.

2. Преглеждайте инструментите си

Инструментите са често срещаните предмети в гаража. Прегледайте ги и ги подредете в едно място, където може да ги направите лесно-достъпни. Използвайте куки, стелажи или магнити, за да ги организирате.

3. Използвайте кутии за съхранение

Кутиите за настаняване са отличен начин да организирате гаража си. Използвайте ги, за да съхраните малки вещи, като болтове, гайки и други малки части. Това разбира се, трябва да се случи, след като сте направили почистване на гаражи София.

4. Използвайте стелажи

Стелажите са отличен начин да съхранявате вещи в гаража. Използвайте ги, за да запазите кутии, инструменти и други вещи, които заемат много пространство.

5. Организирайте градинските инструменти

Ако имате градински инструменти, организирайте ги на едно място. Използвайте куки или стойки, за да ги подредите и да съхраните.

6. Съхранявайте гумите на стойки

Гумите заемат много място в гаража. Съхранявайте ги на стойки, за да ги подредите и да ги съхранявате.

7. Съхранявайте декорации за коледа в кутии

Декорациите за коледа заемат много място в гаража. Използвайте кутии за съхранение на декорации за коледа, за да ги съхранявате на място, където не заема много място.

8. Съхранявайте спортното снаряжение в кутии

Спортното снаряжение заема много място в гаража. Използвайте кутии за съхранение на спортни снаряжения, за да запазите своето място и да ги поставите там, където не заемат много място.

9. Съхранявайте колелата в кутии за съхранение на колела

Колелата заема много място в гаража. Използвайте кутии за съхранение на колела, за да ги запазите на място, където не заема много място.

10. Използвайте кутии за съхранение на дрехи

Ако съхранявате дрехи в гаража, използвайте кутии за съхранение на дрехи, за да ги съхранявате на място, където не заема много място.

В заключение:

И така, за да подредите гаража си за половин ден, трябва да се фокусирате, върху организацията и използването на кутии, стелажи и куки. Изхвърлете ненужните вещи и организирайте останалите по такъв начин, че да може да ги правите лесно. След това се наслаждавайте на пространството, което сте освободили.

Източник: Evro.Center