лесни прически

Прическите винаги подчертават женската красота и всяка жена искрено търси начини да бъде красива. Съществуват много леки прически за всеки ден. Ако не разполагате с абсолютно време за стайлинг, може лесно да сресвате косата по начин, че да е адаптивен за работа.

Нека ви, научим за някои от опциите за прическа, ако разполагате с поне 5 минути време сутрин. Така може да направите красива и лесна прическа.

Първата прическа за всеки ден е небрежно кокче.

Под формата на кични гроздове тя е лесна за постигане сутрин, когато отиваме да се мием. За нея няма да са необходими специални усилия. Модата за този тип прическа произхожда от Америка. Леко небрежния вид подхожда на повечето жени. В тази прическа можем, да направим небрежен кичур. За целта се нуждаете от ластичка за коса и няколко фиби. С цел да я постигнете, вържете косата на опашка и усуквайте с ръце. Увийте къдравата коса, около опашката и закрепете с фиби. С ръцете разнесете леко небрежен стилизант.

Втората лесна прическа за всеки ден се нарича Кокетна.

За такава прическа няма да ви трябва нищо ново – само ластик за коса и няколко фиби за коса. По същия начин, както за предишната прическа, правите опашка. Три плитки трябва да са сплетени от косата и увити около ластика, след което да се фиксират с фиби. Красотата й е в простотата. Ето, защо тази прическа изглежда толкова елегантна и красива.

И накрая, третата прическа е плитка.

Подходяща е, както за бизнес имидж, така и за спорт или всякакъв друг дейност в ежедневието. Очарованието на тази прическа е в простотата, както всъщност е очарованието на предишните. За целта вържете косата в конска опашка. Разделете опашката на две равни части, увийте всяка част поотделно.

Сплитайте всяка от частите на косата заедно, като непрекъснато полагате едната, отгоре на другата. Така прическата ще е готова!