Властелинът на пръстените

Дългоочакваният спектакъл LORD OF THE RINGS IN CONCERT: RETURN OF THE KING се завръща на 01 и 02 август в Античния театър в гр. Пловдив с нов организатор. Докато приключенията в Средната земя се излъчват на огромен екран, 250 музиканта ще изпълняват на живо комозицията, създадена за продукцията.

Всички любители на трилогията, които искат да бъдат част от зрелищното преживяване това лято, могат да закупят своя билет от касите на Eventim, OMV, билетен център НДК или онлайн на Eventim.bg. Цените и за двата дни на събитието са диапазон от 80лв. до 140лв.

Хората вече закупили своя билет за спектакъла LORD OF THE RINGS IN CONCERT: RETURN OF THE KING, който беше планиран за ноември 2019г. в зала Арена Армеец, могат да го презаверят за една от двете възможни дати това лято.

За презаверяване на билет трябва да се изпрати негова снимка на info@eventim.bg с предпочитаната дата, а екипът на Eventim.bg ще изпрати пропуск с ново място за Античния театър в гр. Пловдив, което е разпределено според категорията на билета.

Тези, които са възпрепятствани да присъстват на изключителния спектакъл, но вече са закупили билет, имат възможност да го върнат по стандарната за Eventim процедура, както при всяко друго събитие, до 20ти май.

Музикалната композиция изпълнена на живо на сцената на Античния театър по време на прожекцията на екранизацията от Питър Джаксън е невероятен начин да изживееш историята на Джон Толкин още по-истински и да се пренесеш във Върховната кулминация от най-голямото сражение във Войната за пръстена.

За актуална информация може да следите страницата на събитието във Facebook, както и всички канали на Fest Team и официалния им сайт.