странни неща във филмите

Много от нещата, които виждаме във филмите и сериалите просто нямат смисъл в реалността. Толкова сме свикнали с тях обаче, че на екран ни изглеждат съвсем нормални.

10 неща, които според сайта pulsator.bg са се постарали да ни покажат колко са странни в реалността, но са напълно нормални на екрана:

  1. Събуждане с грим и перфектна прическа

Колко пъти сте се събуждали с неразмазан грим и перфектно подредена коса? Когато видим това на екран обаче, не ни прави никакво впечатление.

  1. Невероятни случайности

Човекът, за когото говорят, винаги се появява по средата на най-пикантното изречение и разбира се, не е изпуснал и дума от разговора. Или пък влюбените се сблъскват на улицата, срещат се „случайно” в ресторанта и прочее.

  1. Куп деца и винаги чиста къща

Главната героиня има пет деца и къщата й винаги блести от чистота. И отгоре на всичко, винаги е в прекрасно настроение: мила, отзивчива и добра.

  1. Животът с много хора е страхотен

Само помислете за трудните си сутрини или лошите си дни, в които не искате да виждате никого. Но във филмите героите си живеят страхотно и винаги се забавляват.

  1. Приятелите винаги са на разположение, дори да имат семейство, работа и безброй ангажименти

Излизат редовно, дори и вечер. Говорят си по цели нощи и половинките им изобщо не се дразнят. Сега се опитайте да приложите това в реалния живот.

  1. Всички купуват франзели

Когато пазаруват в супермаркета, героите винаги се прибират с голям хартиен плик, от който стърчат една дузина франзели.

  1. Бебето винаги се ражда веднага, след като изтекат водите

Случва се дори по пътя. В реалността минават дълги часове от спукването на водите до раждането.

  1. Сваляте диоптричните очила и се превръщате в звезди

Героинята сваля очилата, разпуска косата си и изведнъж става 100 пъти по-красива.

  1. Затваряте телефона без да кажете „чао” и никой не се сърди

Във филмите обикновено телефонните разговори приключват изненадващо. И много рядко дават заето, обикновено телефонът се вдига на първото позвъняване.

  1. Любимата ви маса е винаги свободна

Отивате в любимото си заведение и масата ви винаги е свободна, без да сте правили каквато и да е резервация. Каква е вероятността това да се случи в реалността, освен ако заведението не се посещава от никого?